Camelle Cushion Foundation SPF50++PA

Sorry, we are out of stock
RM179.00
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

Memberikan anda kelembapan semula jadi,kelembapan yang tahan lama dan perlindungan dengan perlindungan UV & pengukuhan. Tekstur ringan ini menjadikan anda tekstur yang selesa, licin & kelembapan sebagai cahaya kulit kedua anda.

Bahan-bahan :
1.Optuntia Ficus Indica Stem Extract Membantu melindungi, melicinkan dan melembapkan kulit. Ia juga mempunyai ciri-ciri Botox kerana sifat pengukuhannya
2.Iris Florentia Root Extract Ia mempunyai sifat berkhasiat dan anti-penuaan pada kulit. Ini termasuk keupayaan untuk mengurangi kedutan kulit, sehingga menjadikannya kelihatan bercahaya.
3.Tokotrienol (Vitamin E) Mempunyai sifat-sifat Vitamin E, yang mempunyai manfaat aktiviti antioksidan, ia juga berkesan untuk melambatkan penghasilan melanin, pigmen kulit yang bertanggungjawab terhadap bintik-bintik hitam.

Cara menggunakan: Sapukan dengan ringan pada wajah yang bersih & lembap. Untuk liputan maksimum, patkan merata ke atas muka. Untuk liputan cahaya, licin ke atas muka dengan menggunakan gerakan menyapu. Gunakan pada waktu pagi & gunakan dengan selamat sepanjang hari jika dikehendaki.

Pendaftaran NKPRA KKM No: NOT171008252K

PHOTOS
back to top ⤴